Allting går att laga med silvertejp

15 Sep, 2011 by

Allting går att laga med silvertejp

Ja det är  så jag ser på saken, nästan i alla fall. Saker och ting går sönder och det är ingenting konstigt med det. Men vad gör man då när det går sönder? Vad jag har märkt så är det väldigt många som bara tar och slänger den trasiga saken och går och köper en ny. Men faktum är att det finns mängder med pengar att spara genom att ta och laga sakerna istället. Och ska man laga någonting så är det första jag kommer att tänka på silvertejp. Det fungerar självklart inte till exakt allting men nästan. Är det så att något har lossnat så är det bara att ta fram tejpen och dra några gånger så sitter den som handen i handsken. Detta kan vara allt ifrån kablar som har skadats till att delar på cykeln börjar ramla av.

Silvertejp är ett otroligt billigt sätt att öka dina sakers livsläng med ett år eller två. Sen är det inte säkert att det ser så snyggt ut. Men det är en sak man får ta och överväga hur viktigt det är. Jag har sett folk gå med tejpade skor och tejpade väskor. Och då kanske man har tagit det hela ett steg för långt(beror på hur mycket man bryr sig om utseende). Men att ta och laga cykeln eller trädgårdsmaskinerna eller att fixa iordning fiskegrejerna med lite silvertejp, det fungerar alldeles utmärkt.

Så silvertejp är en sådan sak som jag tycker borde finnas i varje hushåll. Om det nu är så att man inte finner någon praktisk användning för det så kan man ju alltid ha lite kul genom att tejpa fast någon i golvet eller något liknande.