Billig mat med matpriskollen

11 Jan, 2012 by

Billig mat med matpriskollen

Jag tror att alla skulle föredra att betala så lite som möjligt för sin mat som man bara kan. Dock så är det inte så att alla orkar kolla igenom all reklam som dyker ner i brevlådan och i många fall har man nog satt upp ett litet klistermärke med texten ”Ingen reklam tack!”. Så om du antingen är snäll mot miljön eller om det är så att du inte orkar kolla igenom all reklam så är hemsidan och smartphone appen matpriskollen(.se)  något för dig.

Matpriskollen har flera bra funktioner.  I grund och botten är det så att du anger i vilken stad du bor och därefter så kommer de närliggande affärerna upp och du kan sedan klicka dig in på var och en och se vad de har för erbjudande just denna veckan. Du kan även göra så att du lägger in bevakningar. exempelvis så lägger du in fläskfilé. Då  kan du sedan se om det finns några affärer i närheten som har något matchande erbjudande för någon av dina bevakningar, i detta fallet fläskfilé.

Jag tycker detta är en alldeles lysande hemsida samt app och använder den varje gång jag bestämmer mig för att åka och handla. Testa du med på Matpriskollen och se om du kan spara några pengar.