Nytt år nya möjligheter

4 Jan, 2014 by

Det har varit extremt lite inlägg här på denna bloggen det senaste året och jag ber om ursäkt för det. Jag har försökt få mer tid över tidigare och försöka komma igång igen men alla försök har misslyckats. Men nu är det ett nytt år och det är nya möjligheter. Jag vet inte hur mycket det kommer bli skrivit men jag har inte så stora förväntningar som jag haft tidigare men får jag iväg ett ett inlägg i veckan eller två så är jag nöjd. Men exakt vad det blir får vi helt enkelt se. Men förhoppningsvis så blir det lite mer liv här på bloggen.

Men inte bara när det gäller bloggen så är det nya möjligheter utan jag tycker även att man ska sätta upp nya mål ekonomiskt. Har man inget sparande så är det hög tid för att börja med det och har man redan ett så finns det fortfarande möjligheter att försöka få ut mer av sitt sparande och sin privatekonomi.

Själv så har jag detta året bestämt mig för att ta tag ordentligt i alla utgifter. Jag ska ta reda på exakt var pengarna går och skära ner på dem så mycket som möjligt. Vid slutet av året så ska det inte gå några pengar till något som inte behövs.