Byt smått mot stort

21 Okt, 2011 by

Byt smått mot stort

Med lite jämna mellanrum så kan man på internet hitta personer som på ett nytt sätt lyckats med konstycket att med väldigt små medel tjäna sig en slant. I vissa fall så kan det till och med vara så att det handlar om stora summor eller stora saker.

Jag läste nyligen på flashback om en kille som lyckades att få 1500 kr att bli 64 000 kr på 181 dagar. Han gjorde något så enkelt som att utnyttja att det vid olika tillfällen fanns olika erbjudande att köpa saker som han sedan sålde vidare som det var eller om han köpte många så styckade han upp det och tog ut lite extra.Detta är egentligen grunden överhuvud taget när det kommer till att tjäna pengar. Att köpa billigt och sälja det dyrare. Så denna killen lyckades alltså att dubbla sin summa 64 gånger på ett halvår. Och det är mer än han som har gjort liknande saker.

För ett antal år sen så var det en kille som lyckades med konstycket att börja med ett gem och sen stegvis byta upp sig så att han tillslut lyckades att få ett hus. Detta är lite mer extremt än dem 64 000 kr osm den svenske killen lyckades med. Och det visar framförallt hur olika vi värderar saker. Och att bara för att du tycker något är värdelöst så kan det fortfarande vara någon som tycker att det är nästintill ovärderligt eller värt betydligt mer än vad du tycker. Detta i samband med internet vilket gör det lättare att hitta folk gör detta till en väldigt stor tänkbar inkomst.

Så genom att helt enkelt börja spana runt på priser på internet framförallt på tradera och blocket så kan man lära sig väldigt mycket och vad som är möjligt att tjäna pengar på. För här finns stora pengar att tjäna och man behöver inte ens lägga ner mycket tid utan det går att sköta på fritiden. Så genom att börja lite smått kan man lyckas stort.