Tjäna extra pengar på det du är bra på

6 Sep, 2011 by

Tjäna extra pengar på det du är bra på

Det finns faktiskt ett alldeles utmärkt sätt att tjäna ett par extra tusenlappar varje månad på det du gillar. Det finns nämligen två sidor som heter 50lappen.se och fiverr.com(svenska respektive engelska) där man kan erbjuda sina tjänster. Är det så att man är bra på att till exempel spela gitarr så kanske det finns folk som är intresserade utav att antingen få en viss melodi inspelad som de kan använda när de sjunger eller något i den stilen. Här är det bara din fantasi som sätter gränserna. Det finns flera stycken som tjänar mellan 1000-2000 kr i månaden utan att egentligen lägga ner för mycket tid. gillar du att rita och är bra med photoshop och liknande så finns det folk som vill skaffa sig en snygg logga.Så nästan vad som helst som du är bra på kan du erbjuda så får du se om någon nappar.

Det som är själva grejen och som man faktiskt även hör på namnet är att det ska vara snabbt smidigt och billigt. på 50lappen så får det bara vara priser mellan 50 kr upp till 1000kr och likadant är det då på fiverr fast allting handlas då i dollar.  Detta kan vara en snabb enkel väg att tjäna lite extra pengar på det du gillar att göra och egentligen sitter och gör gratis. Och är det så att man vill vara säker på att man ska få något uppdrag så kan man på fiverr.com titta på saker som folk önskar att få köpa. Så ta dig en titt på dessa sidor och se vad just du kan göra.

Om det nu är så att man sedan tidigare har haft några planer på att köpa någon form av tjänst någon annan stans så kan det ju även vara smart att ta en titt här. Det finns en hel hög med intressanta och roliga ideér som folk har lagt upp. Sedan så finns det ju en hel del nyttiga saker också som tillexempel städ- och flytthjälp om man nu går i dom tankarna.

Hur som helst om du funderar på att lägga upp någonting här, se till att din rubrik och text utmärker sig. Det finns framför allt på fiverr ett oändligt antal med annonser och det blir bara fler och fler så att det utmärker sig kan vara skillnaden på att inte få några intresserade alls till att få en uppsjö av beställningar av dina tjänster. Och se till att följa deras regler så att du får ut dina pengar efter att du utfört tjänsten så ska allting gå bra. Lycka till!