Tjäna pengar på online poker

5 Dec, 2011 by

Tjäna pengar på online poker

Det’ är mycket diskussioner i media om just online poker och hur helt anonyma personer helt plötsligt börjat tjäna riktigt bra med stålar. Självklart förstår jag liksom alla andra att detta inte är något som bara händer över en natt och det är inte något som kommer utan känsla för spelet. Dessutom så är det ju ett spel där den enes vinst är den andres förlust. Men har man bara viljan att lyckas och dessutom tycker om att spela just poker så är det ingenting som hindrar en från att åtminstone tjäna lite extra pengar vid sidan om. För även om du är nybörjare så behöver du inte satsa en enda krona själv.

Online poker har verkligen blivit riktigt stort och det finns vad som verkar vara oändligt antal olika aktörer som gör allt för att få dig att börja spela hos dem. Och är du inte redan otroligt bra och vet med säkerhet att du kommer håva in pengar från andra spelare så är detta något du ska utnyttja. Bland det dem olika aktörerna gör så finns det som kallas för free rolls. Det är när du gratis kan gå med i denna pokertunering med möjligheten att vinna riktiga pengar. Detta är utmärkt om man är i början av sin poker ”karriär” och ska börja förstå sig på spelet. Endel bolag, exempelvis everest poker, har dessutom småtuneringar som körs hela tiden där man kan vinna väldigt små summor för att sedan spela vidare med dessa i andra tuneringar. Dessa småtuneringar är både gratis och med inträdesavgift och det är just dessa som är gratis som jag rekommenderar starkt om det är så att man ska börja spela. För en sak ska man veta, om du sätter in riktiga pengar och använder dessa och du inte är helt hundra på vad du gör så tar det inte lång tid innan alla dessa är borta. Så att använda sig utav free rolls och dessa små gratis tuneringar så har du möjligheten att skaffa dig både erfarenhet, kunskap och pengar som kan ge dig möjligheten att få just en extra inkomst.

Är poker något som man bestämmer sig att ge sig in på så rekommenderar jag starkt att man gör det helhjärtat. Läs på ordentligt på olika sidor och forum för den tiden du lägger ner har du igen många gånger om. Och använd sedan denna kunskap på gratisborden så får du se om även du kan gå så långt att du får en härlig extra inkomst.