Tjäna pengar på onlinespel (World of Warcraft)

17 Aug, 2011 by

Tjäna pengar på onlinespel (World of Warcraft)

Att tjäna pengar på online spel är betydligt enklare än vad folk vanligtvis tror. Och oftast så krävs det nästan ingen tid alls av en själv utan det enda som krävs är att man har datorn igång och så låter man den spela av sig själv. Detta kräver dock då att man har en dator som klarar av spelet och en bot(ett program som spelar åt dig). Det finns dock självklart andra sätt att tjäna pengar på online spel men det är med en bot och spelet world of warcraft som detta inlägget kommer att handla om.

Till att börja med så krävs det såklart att man har spelet World of warcraft. Har man redan spelet och vet hur de fungerar samt redan har en karaktär så är detta en fördel  och man kommer börja tjäna pengar lite snabbare, men det fungerar självklart även om man inte har någon gubbe just nu. Har du inte spelet eller inte har någon speltid kvar på ditt konto rekommenderar jag sidan Offgamers.com då både spelet och speltiden är betydligt billigare än någon svensk affär jag kollat hos.

När du nu har spelet så är det då dags för att skaffa en bra bot för att göra detta. Det finns en hel uppsjö utav bottar till world of warcraft varav jag har testat en(Piroxbots.com) och hört bra om en annan(Honorbuddy.com). vilken du väljer är upp till dig. det skiljer en hel del  i pris. piroxbots låter dig använda hur många instanser utav botten  du vill på en dator medans gatherbuddy bara tillåter en om du köper den billigare versionen.  Jag utgår ifrån pirox i detta inlägget.

Först och främst så måste du ställa in inställningarna på botten. Det finns utförliga guider på  respektive bots forum. På din karaktär i spelet rekommenderar jag att du använder dig utav mining och herbalsim som proffession om du är ute efter att tjäna pengar. Detta då det är det effektivaste sättet och ger dig möjlighet att minimera din tid för att underhålla botten.

Om du har en ny karaktär så kommer du först behöva levla upp den till högsta levlen och se till att du även levlar dina proffessions. Det finns otaliga profiler redan klara för att sköta detta så kolla bara runt lite på forumet så kommer du att hitta något som passar dig.

När du nu har en höglevels karaktär så kan du börja sätta igång att tjäna pengar.  Det finns på pirox forum flera olika profiler som gör i princip allt automatiskt, de samlar material och säljer det sedan på auktionshuset för att sedan reparera din utrustning för sedan göra om hela proceduren igen. Detta gör att vi ganska snabbt kommer upp i en stor mängd guld vilket är det vi säljer för att tjäna riktiga pengar.  så när du har smalat på dig en del, cirka 100 000, så är det dags att sälja.

Det enklaste sättet vilket dock ger minst pengar per 1000 guld är att sälja det till en mellanhand via msn. Det är detta tillvägagångssätt jag rekommenderar att börja med.  Till vilka du ska sälja är upp till dig. Men på pirox forum hittar du många alternativ, annars kan du hitta en hel drös på mmowned.com. var dock Försiktig och kolla noga på vad andra skriver om dem så att dom inte blåser dig på dina ”hårt” förvärvade guldmynt.  betalningar sker nästan uteslutande med hjälp utav paypal så det kan vara bra att redan i förväg ha skapat ett sådant konto.  När du väl har fört över ditt guld till mellanhanden så brukar betalningen ske väldigt fort, inom tio minuter.

När du nu sålt för första gången är det upp till dig vad du gör med pengarna. Jag rekommenderar om du har en dator som klarar av det att skapa ett till wowkonto och på så vis utöka din lilla verksamhet. då kommer du snart utan problem att kunna tjäna rätt bra med pengar. man kan på en höft räkna med att tjäna ungerfär 1000kr per konto och månad om man har datorn igång 23 timmar om dagen. så med en hyffsad dator och 8 konton så kan man tjäna bra med stålar.

OBS!  Det är förbjuder enligt blizzards regler att använda sig utav bottar samt att sälja guld så om de kommer på dig så har de rätt att stänga ner ditt konto utan förvarning. Pengarna man tjänar är dessutom skattepliktiga så det är upp till dig om du tänker deklarera dem eller inte.