rabattkoder och webbshoppar

8 Dec, 2011 by

Gör du liksom jag gärna så att du istället för att gå och handlar i en vanlig fysisk butik(ofta till ett ganska högt pris) helst sätter dig vid datorn och surfar igenom en hög med webbshoppar i din egna takt? Då har du med största sannolikhet sett att en del av dessa webbshopar när man kommer till kassan har en liten ruta där man kan skriva in en rabatt kod. Väldigt ofta så har man såklart ingen sådan. Men det är där google kommer in i bilden. Fördelen med att handla på internet säger man ju ofta är att det är lägre priser. Men varför inte använda exempelvis Google för att göra det ännu lite billigare.

Det finns en hel hög med sidor vars syfte är att samla på sig rabatt koder på olika webbshoppar. Och genom en snabb sökning på Google kan man få se både rabatt.se och rabattkod.se. Och att inte utnyttja dessa sidor vore ju helt enkelt dumt ur ett privatekonomiskt perspektiv.

Det är såklart så att det inte alltid finns någon aktuell rabattkod och man därmed får nöja sig med det aktuella priset. Men det tar inte heller många minuter av ens tid för att göra en snabb sökning så det är helt klart värt den tiden.