Kategorier
Allmänt

Få bra betalt när du ska sälja din husvagn

Det kan ta emot att sälja sin husvagn, speciellt när man har väldigt många minnen kopplade till den. Minnen som inte går att sätta pris på. Det går dock att sätta ett pris på själva husvagnen. 

Vilka minnen du har haft med din husvagn. Det var många somrar som du satte fast husvagnen på kroken av din bil och bara lät vägarna och känslan för dagen bestämma vart du skulle ta vägen. Det var tack vare din husvagn som du fick chansen att upptäcka Sverige. Alla vet att det görs bäst i husvagnen. Men allting har förstås sin tid. 

De där somrarna var underbara, men du har insett faktum att de nu tillhör det förflutna. Det har blivit dags att sälja husvagnen. Någonstans visste du att den här dagen skulle komma.  Men du vet också att din husvagn kommer att få det bättre hos den nya ägaren som nu ska ta över den.  

Att sälja sin husvagn är inte att sälja sina minnen 

Du ska såklart ha skäligt betalt. För dig kanske husvagnen har ett värde som inte går att sätta ett pris på. Din emotionella koppling till husvagnen och alla minnen du har med den har gjort den ovärderlig. Men den är inte ovärderlig för den som ska köpa husvagnen. Åtminstone inte än. 

Den kanske kan bli det om några år, men just nu behöver köparen veta hur mycket den ska betala. Då behöver du någonstans kliva ur din bubbla och undersöka vad husvagnen faktiskt är värd i pengar.