Kategorier
Ekonomi

Få hjälp av redovisningsbyrå i Stockholm

Entreprenörer brinner för sina företag och produkter eller tjänster som de levererar. Därför är det många i Stockholm som använder redovisningsbyrå för att få hjälp med pappersarbetet.

Eva-Britt bestämde sig för att skapa ett företag av det som hon ditintills haft som hobby. Eva-Britt hade i hela sitt liv syltat och saftat. Plockat in allt ätbart från naturen och sålt naturligt eller tillagat till vänner och bekanta. Till slut hade det tagit sådana proportioner att hon kände sig stressad över att inte hinna med alla som ville ha hennes produkter.

Efter att ha räknat själv, och även tagit hjälp av en ekonom för att se om det var möjligt, beslutade hon sig att starta eget på halvtid.

Redovisningsbyrån i Stockholm var räddningen

Trots mera tid var det bråda dagar och hon fick tips om att ta hjälp med det administrativa. Hon tog kontakt med en redovisningsbyrå i Stockholm. Efter ett möte beslutades att hon skulle börja med att använda sig av ett bokföringsprogram och att de skulle vara behjälpliga om hon körde fast. Årsbokslut och deklaration skulle de däremot ta hand om.

Eva-Britt kände hur stressen i kroppen släppte och hon kände att arbetsglädjen var tillbaka igen. Nu var det kul att gå till lokalen hon hyrt och bokningarna mottog hon med glädje istället för att känna den där otäcka känslan i magen. Inte bara jobbmässigt blev livet bättre. Hennes familj uppskattade att hon numera kunde tillbringa helgerna tillsammans med dem. När det vankades marknad åkte hela familjen för att hjälpa Eva-Britt på plats.