Kategorier
Företagande

Pitcha dig själv på arbetsmarknaden med rusta och matcha i Stockholm

Målen för rusta och matcha är att matcha dig som söker jobb med rätt arbetsgivare i exempelvis Stockholm – på högst tolv månader. Ju snabbare desto bättre.

Visste du att en rekryterare spenderar cirka 30 sekunder på att läsa ditt cv och bilda sig en uppfattning om dig? Och som om inte det vore nog så spelar en rad andra faktorer roll vid en arbetsansökan. Dessutom kan ett och annat hinder uppstå, hinder som kan vara personliga, kunskapsmässiga eller kulturella.

I rusta och matchas ögon är eventuella hinder endast möjligheter, och företaget brinner för att ge dig rätt verktyg för att komma ut på arbetsmarknaden. Kundval rusta och matcha är en tjänst där den arbetssökande får hjälp att hitta antingen arbete eller utbildning. Tjänsten kan pågå i högst tolv månader, men målet är att det går mycket snabbare än så.

Rusta och matcha har stor erfarenhet inom rekrytering och mångfald

Vad är då nyckeln till att lyckas pitcha dina styrkor och kunskaper på 30 sekunder? En bra början är att ta hjälp av någon som förstår dig. Bland rusta och matchas personal finns stora kunskaper inom områden som exempelvis beteendevetenskap, bygg, restaurang, sjukvård, jordbruk, ekonomi, juridik och design.

Bland personalen talas dessutom totalt 23 olika språk – vilket hjälper företaget att hjälpa personer med olika bakgrund. Sammanfattningsvis kartlägger rusta och matcha den arbetssökandes förutsättningar och tilldelar sedan en individuell handledare. Sedan följer en utvecklingsplan samt en eller flera matchningar med arbetsgivare – som kan vara början på din nya karriär i Stockholm.

Läs mer om rusta och matcha på denna sida: https://www.rustaochmatcha-stockholm.se/