Kategorier
Catering

Cateringfirma med goda bullar

Fördelarna med en cateringfirma är alla olika valmöjligheter. Risken är dock att det är så bra att man inte kan låta bli att använda den om och om igen.

För dryga elva år sedan hade hembygdsföreningens styrelse anlitat en cateringfirma för att leverera fika. Detta skulle avsmakas vid årsmötet som hölls i mars varje år. Alma som satt i styrelsen var den som skulle beställa och de hade gett henne fria händer men det skulle vara enkelt. Inga tårtor eller så.

Alma var en inbiten bullälskare så när hon såg att cateringfirman hade kanelbullar var valet enkelt. Med ett stort fat bullar behövdes inte mycket mer. Trots detta valde hon även ut två sorters kakor, en för dem som var glutenallergiker och så en sort för dem som var diabetiker. Då skulle alla vara nöjda.

Cateringfirman som vänner

Nu var det som sagt dags för årsmöte igen och fika skulle ordnas med hjälp av catering i Stockholm. Några år hade de försökt med andra mjuka kakor men möttes då av besvikna medlemmar som längtat efter mötet då kanelbullarna skulle serveras. Så de hade fått ge upp och nu var det bara bullar och samma sorts kakor.

Så öppnades dörrarna till möteslokalen och medlemmarna började att strömma in. Genast bildades en lång kö vid kaffebordet. Samtalen var lättsamma medan alla tog för sig av fikat. När alla hade satt sig ner så att mötet skulle börja var bullfatet tomt. Detta trots att de köpt tio kanelbullar extra denna gång.