Kategorier
Flytt

Vad ingår i en flyttstädning i Stockholm?

Har man bestämt sig för att låta andra sköta städningen vill man veta vad man kan förvänta sig att få för pengarna. Vad ingår i flyttstädning i Stockholm?

En flytt är alltid lite av både en fest och ett vemod. Förhoppningsvis har man haft ett bra liv i gamla bostaden – men nu är det dags för framtiden. På gott och ont kommer man aldrig tillbaka till det gamla hemmet. Dags att inreda och boa in sig på nya adressen. Men först måste allt avslutas på rätt sätt.

Det ingår i åtagandet man har, som hyresgäst eller ägare, att lämna bostaden renstädad och fräsch. Du förväntar dig att flytta in i något väldoftande och det gör den som ska bo i din gamla bostad också. De ska inte behöva hitta gammalt urk i hörnen eller golvventiler fulla med gammalt hår och tvålrester.

Regler och praxis för flyttstädning

Det duger inte att städa halvdant när man flyttar ut för gott. Allt ska vara helt nystädat och rent. Då räknar vi också ugn och kylskåp och frys. Rena fönster, avtorkade element och fönsterbänkar. Badrum ska bara dofta goda rengöringsmedel. Bakläxa betyder att du får antingen städa om eller betala.

Det är med andra ord smartast att anlita en riktigt bra firma för att utföra flyttstäd i Stockholm. Har de erfarenhet och duktig personal vet de precis vad som förväntas. När nya ägarna öppnar dörren ska de se glatt förvånade ut och bara kunna börja flytta in alla sina prylar utan att behöva dammsuga först.