Kategorier
Utbildning

Utbildning i HLR i Göteborg lär dig rädda liv

Att kunna rädda liv är något alla bör kunna. Genom att gå en utbildning inom HLR så lär man sig rädda liv. I Göteborg finns det utbildning av hög kvalitet.

Vartenda år drabbas runt 10 000 människor av hjärtstopp, långt ifrån alla går det bra för. När ett hjärtstopp sker, är tiden knapp. Efter bara 5 minuter har man 50 % chans till överlevnad. Det är ingenting och oddsen ser inte bra ut. Det som kan vara avgörande är om någon utför HLR.

Det är också anledningen till att det är så otroligt viktigt att fler människor lär sig om hjärt- och lungräddning och kan rädda liv. Det kan helt och hållet vara avgörande. Det är lätt att tänka att det händer inte mig, men det kan hända precis vem som helst. Alla människor har ett värde och är värda att räddas.

En snabb och kvalitativ utbildning i HLR

Det finns ingen anledning eller någon ursäkt för att inte gå en kurs i HLR. De finns i många städer, Göteborg, Lund, Uppsala och så vidare. Det tar inte många timmar av ens dag för att lära sig hur man kan rädda ett liv. Ta med familj, vänner och kollegor och gå utbildningen.

På utbildningen får man steg för steg lära sig hur man ska göra. Allt från att ta kontakt med larmcentralen till hur man faktiskt utför HLR. Man får testa att göra det på en docka i realistisk storlek. Att gå en HLR-utbildning kan verkligen rädda liv.

Mer information för dig kan du hitta på: hlrutbildninggöteborg.nu