Kategorier
Företagande

Vässa varumärket med fasadskyltar i Stockholm

Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck. Ta hjälp av en expert på fasadskyltar och låt din verksamhet synas och bli ihågkommen i Stockholm.

I Stockholm bor nästan en miljon människor, och det är inte alltid helt lätt att få den uppmärksamhet som man önskar. Företag, butiker och hotell armbågas om att synas, och det gäller att göra ett gott första intryck. Men hur då? En bra början är att skaffa en riktigt bra fasadskylt.

En vass fasadskylt har många fördelar – den stärker inte bara verksamhetens varumärke. Den hjälper också kunderna att hitta rätt, och den skapar en stark vi-känsla på företaget. Skylten kan utformas på många sätt och du väljer själv färg, form och belysning. Du kan även ta fram skylten tillsammans med en expert.

Många valmöjligheter vid utformning av fasadskyltar

En designer kan hjälpa dig att ta fram din fasadskylt i Stockholm. Du får då hjälp med företagets profilering samt att ta fram ett passande uttryck. Det är bara kreativiteten som sätter stopp när det gäller färg, form och eventuell belysning. En klassisk fasadskylt kan bestå av fristående bokstäver med akrylfront som belyses inifrån – vilket syns bra på långt håll.

Idag tillverkas moderna fasadskyltar ofta med LED-teknik, vilket skapar hög synlighet utan att förbruka för mycket el. Givetvis tillverkas även enklare fasadskyltar utan belysning. Ditt företag kanske redan lyser starkt som det är? Något som kan vara bra att ha i åtanke är att fasadskyltar i de flesta fall kräver bygglov. En expert hjälper dig med hela processen.

Mer information kring fasadskyltar hittar du här: https://www.fasadskyltarstockholm.se/